RECEPTY
Jemné, jogurtové šišky bez kvásku. Svojou chuťou pripomínajú tradičné chorvátske fritule.
Výborné placky pečené bez zbytočného tuku vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s pečenými zemiakmi, taktiež pripravenými v tejto fritéze.
Obľúbené tradičné slovenské pirohy so smotanou a slaninou. Servírujeme podľa chuti posypané nasekanou pažítkou, nasekaným kôprom, alebo smaženou cibuľkou.
Ako si dobre pripraviť tarhoňu. Táto chutná cestovina je veľmi vhodnou prílohou k rozličným jedlám či už vareným, pečeným alebo duseným.
Chutný a zdravý špenát pre deti aj dospelých, nielen na pôstny deň.
Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.
Jednoduchá paradajková omáčka z paradajok z konzervy.
Skutočná lahôdka na raňajky, desiatu, obed, olovrant a večeru :)
Výborné ostré cestoviny.
Rýchly zdravý obed i večera. Pri dodržaní postupu prípravy vás výsledok zaručene nesklame a pochutí si aj zarytý nepriateľ celozrnných výrobkov :)
Rýchla paradajková omáčka na cestoviny, so smaženou cibuľou a oreganom.
Chutné špagety zo stredozemného mora
Tvarohové knedličky od babičky.
Vynikajúca omáčka k pečeným, vareným, duseným, pareným ..... mäsám.
Sýta cestovinová pochúťka.
Obľúbené vianočné medovníčky zo zdravej špaldovej múky.
Vynikajúce cestoviny s kuriatkami, smotanou a kúskami údeného lososa. Za hrsť lískov čerstvej mäty dodáva tomuto jedlu letnú ľahkosť a sviežosť.
Chutná sladká omáčka z čerstvých broskýň. Vhodná k suchším koláčom bez náplne (perník, vafle ...), prípadne k niektorým pokrmom z mäsa.
Osvedčená kombinácia "Prosciutto crudo", "Parmigiano Reggiano" a  rukola na cestovine s čerstvými paradajkami, cesnakom a olivovým olejom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť