Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
Londýnske štangličky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
Držková polievka
Dusená medová kapusta
KOLÁČE
Francúzsky jablkový koláč
Ražná kaša s jablkami
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Fazuľové buchty
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť