Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Fašírky
KOLÁČE
Babičkin koláč
KURACIE MÄSO
Kuracie po čínsky
Ženský rozmar
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí kotlíkový guláš
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
Camembert s medvedím cesnakom
Makový strúhaný koláč
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
ActiFry kuracie prsia so špenátom
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť