Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
Zeleninová polievka
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Dip s medvedím cesnakom
SLADKÉ JEDLÁ
Zemiakové pirohy
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
Veľkonočný vrkoč
Rýchly jablkovo-tvarohový koláč
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej perinke
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Americké zemiaky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť