Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracie pečienky s hubami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Dusená kapusta s tempehom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Nektarinkové čatní
HOVÄDZIE MÄSO
Vyprážané hovädzie guľôčky
Zapekaný karfiol
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Tarator
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát De Luxe
Zapečená cuketa s parmezánom
Zeleninová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Vajíčková polievka s mrkvou
Bravčová cigánska
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Jablkové rezy s čokoládou
Tekvicové quesadillas
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť