Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Jemná plnená fašírka
Dada 1 h. 20 min. vysoká
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
Smotanový kelový prívarok s bravčovým
Dada 60 min. stredná
Pastiersky koláč
Jurgason 60 min. vysoká
Bravčové koleno s paprikovými zemiakmi
Dada 2 h. 40 min. stredná
Zemiakové knedličky s točenou
Kuracie prsia so syrom s bielou plesňou
Zuzka 60 min. nízka
Bravčový rezeň v zemiakovom ceste
Dada 60 min. nízka
Kuracie plátky s kukurično- avokádovou salsou
Zuzka 30 min. nízka
Vyprážaná cuketa so salámou a syrom
Zuzka — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Fašírka s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Kuracie prsia v syrovej omáčke
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Vajíčková polievka s mrkvou
Pečená bravčová roláda
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Plnená paprika varená v rúre
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Mrkvový zákusok s tvarohom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Treska s holandskou omáčkou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť