Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Tekvicový prívarok s hovädzími rezňami
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené zemiaky so skorou kapustou
Zemiakový prívarok s kôprom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiakové placky s medvedím cesnakom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kôprová smotanová polievka
Zeleninová polievka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečená bravčová roláda
KURACIE MÄSO
Pečené kurča s ryžou
Vajíčková polievka s mrkvou
Oškvarkové slimáčiky
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Linecké kávové tortičky
Kokosky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť