Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Dada 2 h. stredná
Zobraziť recept
PRÍVARKY A OMÁČKY
Tekvicový prívarok s hovädzími rezňami
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené zemiaky so skorou kapustou
Dada 40 min. stredná
Zemiakový prívarok s kôprom
Dada 30 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiakové placky s medvedím cesnakom
Zuzka 50 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kôprová smotanová polievka
Dada 30 min. nízka
Zeleninová polievka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZÁKUSKY
Kávový zákusok
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Ananásové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Jablkovo-tvarohový koláč
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
Kuracie srdcia na smotane
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Karfiolový smotanovo majonézový šalát
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť