svetvomne.sk

Ustricová omáčka v receptoch

 

Najvýznamejšie ingrediencie

Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.

 

 

Ryžové rezance so zeleninou

Ryžové rezance so zeleninou

Recept na chutný pikantný šalát so surovou zeleninou a jemnými cestovinami na kórejský spôsob.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
2 h. 15 min.
Náročnosť
nízka

Kuracie soté s omáčkou z ustríc

Kuracie soté s omáčkou z ustríc

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná

Šampiňóny s brokolicou v ustricovej omáčke

Šampiňóny s brokolicou v ustricovej omáčke

Chutný bezmäsitý pokrm plný zdraviu prospešných látok.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Seitan s hráškom

Seitan s hráškom

Soté s hráškom a seitanom na cibuľke, cesnaku a zázvore.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Jarná čínska polievka

Jarná čínska polievka

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Kapusta pak choi s hubami shiitake

Kapusta pak choi s hubami shiitake

Jednoduchý recept na prípravu čínskej kapusty Pak choi a aromatickými hubami shiitake na cesnaku a zázvore s trochou ustricovej omáčky.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
25 min.
Náročnosť
nízka

Tofu závin so syrom

Tofu závin so syrom

Závin z jemného lístkového cesta plneného syrom, tofu a bylinkami.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Žraločí steak marinovaný

Žraločí steak marinovaný

Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Cuketový prívarok s tofu

Cuketový prívarok s tofu

Podľa tohoto receptu si pripravíte jemný a lahodný prívarok s kôprom a smotanou. Na vrch si môžete dať vajíčko, alebo tofu.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

 
 

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť