Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Dada 2 h. stredná
Zobraziť recept
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené zemiaky so skorou kapustou
Dada 40 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zemiakový prívarok s kôprom
Dada 30 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiakové placky s medvedím cesnakom
Zuzka 50 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kôprová smotanová polievka
Dada 30 min. nízka
Zeleninová polievka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečená bravčová roláda
KURACIE MÄSO
Pečené kurča s ryžou
Vajíčková polievka s mrkvou
Oškvarkové slimáčiky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Linecké kávové tortičky
Kokosky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť