Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Dada 2 h. stredná
Zobraziť recept
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené zemiaky so skorou kapustou
Dada 40 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zemiakový prívarok s kôprom
Dada 30 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiakové placky s medvedím cesnakom
Zuzka 50 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kôprová smotanová polievka
Dada 30 min. nízka
Zeleninová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
KOLÁČE
Bublanina s čiernymi ríbezľami
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZAVÁRANINY
Kvašáky - kvasené uhorky
Chalupárske langoše
SLADKÉ JEDLÁ
Ryžový nákyp s čokoládovými jablkami
CESTOVINY
Linguine s cukrovým hráškom
Jablkový chlebíček
Nekysnuté jogurtové šišky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Poľníčkový šalát s cviklou a orechmi
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť