Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Dada 2 h. stredná
Zobraziť recept
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené zemiaky so skorou kapustou
Dada 40 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zemiakový prívarok s kôprom
Dada 30 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiakové placky s medvedím cesnakom
Zuzka 50 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kôprová smotanová polievka
Dada 30 min. nízka
Zeleninová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
KOLÁČE
Orechové a makové rožteky
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
KURACIE MÄSO
Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku
ZÁKUSKY
Citrónové rezy
SUCHÉ PEČIVO
Orechové linecké kolieska
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
Chalupárske langoše
Pochúťkový šalát
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť