Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Zapečené kuracie prsia s pórom.
Jurgason 60 min. nízka
SLANÉ KOLÁČE
Pórový koláč so syrom
Michal 60 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zapekané zemiaky s pórom
Jurgason 25 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčovina s horčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapečená zelenina na zemiakoch
Dada 60 min. nízka
RIZOTO
Rizoto s hubami
Michal 40 min. nízka
Vyprážané bravčové mäso na sladkokyslo
Zuzka 40 min. stredná
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Platesa s bylinkovým maslom
Zuzka 30 min. nízka
Kuracie soté s omáčkou z ustríc
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
CESTOVINY
Špenátové tagliatelle so salámou a hubami
Platesa na zelenine
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Fašírka s vajcom
Kuracie prsia v syrovej omáčke
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
Pečená bravčová roláda
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Plnená paprika varená v rúre
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Mrkvový zákusok s tvarohom
Treska s holandskou omáčkou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť