RECEPTY
Obľúbený jablkový koláč.
Recept na výborný tvarohový koláč s jablkami a hrozienkami. Nemusíte kombinovať tvaroh s mascarpone, možete použiť aj dvojnásobnú dávku tvarohu.
Palacinky na trochu iný spôsob, ochutené tradičnou kombináciou jabĺk a škorice. Tým, že sú palacinky hrubšie, ušetria vám čas a ich chuť je vynikajúca.
Tradičný recept na najlepšiu štrúdľu, tak ako sa ho naša stará mama naučila od svojej starej mamy. Suroviny na cesto sú na dve štrúdle z kila múky. Môžete si spraviť jednu makovú a druhú napr. tvarohovú alebo jablkovú.
Tradičný recept na najlepšiu štrúdľu, tak ako sa ho naša stará mama naučila od svojej starej mamy. Suroviny na cesto sú na dve štrúdle z kila múky. Môžete si spraviť jednu makovú a druhú napr. tvarohovú alebo jablkovú.
Skvelý obed či večera zo zajačích pečienok. Podávame s ryžou a s chutnou sladkou prílohou z jabĺk, plnených brusnicovým džemom.
Výborný šťavnatý koláč na dni sviatočné. Podávame ozdobený šľahačkou a posypaný strúhanou čokoládou.
Pozrite si obľúbené jablkové zákusky a jablkové koláče, ktoré sme pre vás pripravili aj s foto postupmi. Sú obľúbené hlavne na jeseň a počas zimy, kedy sú jabĺčka jedným z mála zdrojov vitamínov, zdraviu prospešných živín a ...
Jednoduchá príprava výbornej žemľovky s použitím domácej pekárničky.
Unikátne spojenie sladko-kyslej chuti jabĺk so sladko-horkou chuťou sušených sliviek, jemne slano-korenené.
Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.
Obľúbený strúhaný koláč, tentokrát z makového maslového cesta s jablkami a tvarohom.
Jednoduchá ozdoba na tortu pre deti, ktoré majú radi pokemónov. Dekorácia je pripravená z marcipánu zafarbeného trochou kurkumy a živočíšnym uhlím. Na jazyk a líčka bola použitá ovocná tyčinka z jabĺk a brusníc.
Voňavý ryžový nákyp, takmer zákusok :)
Vynikajúci cuketový koláč s jablkami, s konzistenciou hustého pudingu. Jeho príprava je veľmi rýchla a konzumácia tiež🙂.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť