RECEPTY
Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.
Labužnícka marináda a kvalitné mäsko je základom pre túto lahôdku pivárov a grilmajstrov.
PL
Mäsové guľôčky môžeme podávať so zemiakovými prílohami, no najchutnejšie sú podávané s omáčkami či prívarkami.
Jemná smotanová omáčka s omamnou chuťou húb.
Chutná sladká omáčka z čerstvých broskýň. Vhodná k suchším koláčom bez náplne (perník, vafle ...), prípadne k niektorým pokrmom z mäsa.
Klasika s typickou chuťou zeleného korenia na smotane.
Omáčka je vhodná na konzumáciu s cestovinami. Veľmi chutná je aj s parenou knedľou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť