RECEPTY
Uvarili ste si hovädziu polievku či vývar. Ak vám zostalo neskonzumované varené mäso z nej ponúkame vám naozaj výbornú omáčku z neho. Je vhodná k cestovinám, ale aj k haluškám, zemiakom či s knedľou.
Chutné mäsové guľky v pikantnej rajčinovej omáčke, ktorá s k nim výborne hodí. Na prípravu guliek je možné použiť mleté hydinové, bravčové alebo hovädzie mäso alebo ich zmes. Ako prílohu odporúčame obľúbené cestoviny.
Klasický hustý guláš, ktorý najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Nezabudnite ho zapiť, dobrým chladeným pivkom!
Obľúbená klasická pochúťka z hovädzieho mäsa, jednoducho pečená v rúre. Podávame, ako inak, klasicky s ryžou.
Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.
Pečené hovädzie kúsky so zeleninou a zemiakmi. Večera, či obed z jedného pekáča.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť