Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčovo-hovädzia sekaná s vajcom
Dada 1 h. 40 min. stredná
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia sekaná s mrkvou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Dada 2 h. stredná
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. stredná
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
ROLÁDY
Roláda s mascarpone
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové kolieska
KOLÁČE
Jablkový koláč Harmonika
Šunková mini pizza
KURACIE MÄSO
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Rybie filé pod syrovou plnkou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Pórová polievka s opraženým cícerom
Jablkový koláč z krehkého cesta
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Citrónová ryža
Banánový chlebíček
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť