Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Nielen skvelé veľkonočné pohostenie pri podávaní na studeno, ale aj chutný obed či večera pri podávaní za tepla.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Zapekané mäso so zeleninou a syrom ochutenou zemiakovou kašou. Je to výborný obed, či večera a bude všetkým chutiť. Vyskúšajte!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Kuchtil
MichalČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Farebná hovädzia roláda zapečená v lístkovom ceste. Môžeme ju podávať ako teplý obed so zemiakovou prílohou. Rovnako skvelá je aj na studeno a preto je veľmi vhodná ako veľkonočné pohostenie.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Mäsové guľôčky môžeme podávať so zemiakovými prílohami, no najchutnejšie sú podávané s omáčkami či prívarkami.
Kuchtil
DadaČas prípravy
35 min.Náročnosť
stredná