Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
CESTOVINY
Zapekané šunkové fliačky
Vyprážané kuracie rezne
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
SLANÉ CHUŤOVKY
Pizzové slimáky z lístkového cesta
Ražná kaša s jablkami
Tofu v trojobale
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
HLAVNÉ JEDLÁ
Paprikáš z lesných húb
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť