Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
Zeleninová polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Pečená bravčová roláda
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát Coleslaw
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
Segedínsky guláš
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s hráškom
Krémová zeleninová polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť