Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
PRÍVARKY A OMÁČKY
Cuketový prívarok
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Strapačky s kyslou kapustou
Smotanový hrachový prívarok
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s kurkumou
Smotanová Hokkaido polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
BÁBOVKY
Škoricová bábovka s jablkami
Hrachový prívarok s medvedím cesnakom
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť