Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
Vajíčková polievka s mrkvou
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hruškový koláč s pudingom
Zapekané šunkové fliačky
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Ražná kaša s jablkami
Cestoviny s kuriatkami a lososom
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Smaženica s kuriatkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť