Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
CESTOVINY
Zapekané šunkové fliačky
Štefánska roláda
KURACIE MÄSO
Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku
Husárske gombíky
Studený cestovinový šalát
Chalupárske langoše
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Pochúťkový šalát
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť