Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Sýta zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
TORTY
Nepečená Napoleon torta
SUCHÉ PEČIVO
Rumové kokosové guľky s brusnicami.
Orechové linecké kolieska
Pohánkové kolieska s džemom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
Čokoládová krtkova torta
TEĽACIE MÄSO
Teľacia pečeň s hlivou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Pšenová kaša s jablkami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát Coleslaw
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
Segedínsky guláš
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s hráškom
Krémová zeleninová polievka
Chalupárske langoše
Špenátový šalát s cestovinou a mozzarellou
PALACINKY
Palacinky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť