svetvomne.sk

Korenie na ryby v receptoch

 

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.Zobraziť viac

Filet z aljašskej tresky na pare

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnciZobraziť viac

Platesa s bylinkovým maslom

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.Zobraziť viac

ActiFry pečená pražma

ActiFry pečená pražma

Recept na prípravu filetu z pražmy zlatej.Zobraziť viac

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločie mäso má nevýraznú chuť, avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku, ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte, že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so zemiakovými prílohami.Zobraziť viac

Pangasius zapečený s hermelínom

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.Zobraziť viac

Pangasius na bambusových výhonkoch

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.Zobraziť viac

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.Zobraziť viac

Pstruh s tymiánom

Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.Zobraziť viac

 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť