Korenie na ryby v receptoch

 

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.Zobraziť viac

Filet z aljašskej tresky na pare

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnciZobraziť viac

Platesa s bylinkovým maslom

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.Zobraziť viac

Pangasius zapečený s hermelínom

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.Zobraziť viac

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.Zobraziť viac

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločie mäso má nevýraznú chuť, avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku, ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte, že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so zemiakovými prílohami.Zobraziť viac

Pstruh s tymiánom

Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.Zobraziť viac

Pangasius na bambusových výhonkoch

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.Zobraziť viac

ActiFry pečená pražma

ActiFry pečená pražma

Recept na prípravu filetu z pražmy zlatej.Zobraziť viac

 
 
Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť