Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kurča na zeleninovej plnke s cícerom
RIZOTO
Hydinové rizoto
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-zeleninový závin v lístkovom ceste
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Šampiňóny s brokolicou v ustricovej omáčke
Rizoto kuracie so zeleninou
SLANÉ KOLÁČE
Pizza
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť