Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Žltá paradajková polievka
Dada 25 min. stredná
Zobraziť recept
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Tekvicové quesadillas
Michal 1 h. 10 min. stredná
RIZOTO
Jednoduché kačacie rizoto
Dada 30 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Cheddarové šunkové ružičky
Zuzka 40 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s čedarom
Dada 30 min. stredná
Syrové Soufflé
Michal 40 min. stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Cibuľové varené zemiaky
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové kocky v zeleninovo-smotanovej omáčke
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
SMOOTHIE
Kiwi-pomarančové smoothie
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť