Národné kuchyne▼
Viac▼
SIRUPY A ČAJE
Zimný punč z bieleho vína
Višňovo-pomarančový punč
Vianočný punč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Kačacie prsia na hruškách
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
KOLÁČE
Koláčiky s tvarohom
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
CESTOVINY
Halušky
Fazuľová polievka s párkom
Polievka z veľkej strakatej fazule
Frankfurtská polievka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Mrkvovo-kapustový šalát s jogurtom
ZÁKUSKY
Slávnostné jahodové rezy
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
SUCHÉ PEČIVO
Americké cookies
Arašidové sendviče z lístkového cesta
Kávová bublanina s čerešňami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť