Národné kuchyne
Viac
SIRUPY A ČAJE
Zimný punč z bieleho vína
Višňovo-pomarančový punč
Vianočný punč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Kačacie prsia na hruškách
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
KOLÁČE
Koláčiky s tvarohom
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Vyprážaná bedľa v cestíčku
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
HUBOVÉ POLIEVKY
Polievka z lesnej huby kučierky
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Ananásové rezy
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť