Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Kel na smotane
BRAVČOVÉ MÄSO
Smotanový kelový prívarok s bravčovým
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Krémová zeleninová polievka
KURACIE MÄSO
Kelový prívarok s kuracím soté
Letný zeleninový boršč
Plnené kelové listy v paradajkovej šťave
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Vianočná kačka
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
ZÁKUSKY
Kokosové rezy
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové fánky
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát bez majonézy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom
Bravčové v jablkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť