Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Dada 2 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená paprika
Dada — stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustová tukožrútska polievka
Dada — nízka
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečená plnená paprika
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Jemné lososové špízy
Zuzka 30 min. nízka
Chobotnička z tretieho poschodia
Jurgason 10 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Miešaný šalát so syrovými gulôčkami
KURACIE MÄSO
Kuracie soté s omáčkou z ustríc
Zuzka 40 min. stredná
CESTOVINY
Halušky
Kuracie prsia v syrovej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
Smotanová Hokkaido polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
BÁBOVKY
Škoricová bábovka s jablkami
Linguine s cukrovým hráškom
Losos v zemiakovom cestíčku
Orechovo oškvarkové pagáčiky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť