Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Dada 2 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená paprika
Dada — stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustová tukožrútska polievka
Dada — nízka
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
KURACIE MÄSO
Kuracie soté s omáčkou z ustríc
Zuzka 40 min. stredná
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Miešaný šalát so syrovými gulôčkami
Zuzka 30 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečená plnená paprika
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Jemné lososové špízy
Chobotnička z tretieho poschodia
Jurgason 10 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Bryndzové tyčinky
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť