Národné kuchyne
Viac
Karfiolovo šošovicové karí
CESTOVINY
Bryndzové špagety
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z červenej šošovice s kokosovým mliekom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiaky s cícerom
Cícerové placky s koriandrom
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté s pórom
KURACIE MÄSO
Actifry kuracie rezne v syrovom obale s pikantnými hranolkami
MÄSOVÉ POLIEVKY
Thajská kuracia polievka s kokosovým mliekom
NÁTIERKY
Bylinkové maslo
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Morský čert s hráškovým pyré
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť