RECEPTY
Výborná letná, zemiaková príloha. Zemiačky sú chutné aj ako samostatný ľahký obed, či večera.
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.
Koláč z kysnutého cesta plnený sladkou hlávkovou kapustou.
Bobáľky, opekance, pupáľky... tradičný slovenský vianočný pokrm. Najčastejšie sa podávajú s makom, orechmi, tvarohom...ale chutnajú aj s bryndzou či kapustou. Ich názov a spôsob podávania sa v regiónoch líši. Z uvedeného ...
Podávame s dusenou kapustou a parenou knedľou poliatou výpekom z kačky.
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.
Chutné šťavnaté kuracie stehná podávame s dusenou kapustou a knedľou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť