Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie kúsky v žemli
Dada — vysoká
Zobraziť recept
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Tofu burger
Dada 25 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané žemle plnené mäsom
Dada 45 min. stredná
Rýchly hamburger zo sekanej v žemli
Mioo 25 min. vysoká
Bravčové hamburgery
Zuzka 30 min. stredná
Bravčová cigánska
Dada 30 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť