Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Tekvicové quesadillas
Michal 1 h. 10 min. stredná
Zobraziť recept
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Michal 15 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Plnená tortila s tofu
Michal 30 min. stredná
KURACIE MÄSO
Grécky kurací wrap
Dada 60 min. vysoká
Omeleta v tortile
Michal 10 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Hubová praženica z masliakov
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Plnená bravčová roláda
Biela fazuľová omáčka s párkom
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť