svetvomne.sk

Syr Pecorino v receptoch

 
Špagety Carbonara

Carbonara je tradičná talianska úprava cestovín so slaninou, syrom Pecorino a vajíčkami. Najvhodnejšie cestoviny na prípravu sú práva špagety.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Rizoto so syrom Pecorino

Návyková dobrota s typickou chuťou ovčieho syru Pecorino.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Treska na taliansky spôsob

Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Špargľa so salámou

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Špagety s bazalkovým pestom

Tradičné talianske pesto výborne ochutí cestoviny. Nájdete v ňom povzbudzujúcu korenistú chuť parmezánu, orieškový podtón a jemnosť bazalky. Jednoducho "Spaghetti al Pesto Genovese".

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Gnocchi so syrom Pecorino

Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť