Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Michal 2 h. stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Marcipánové pavúky
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zemiakové placky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát
KOLÁČE
Jablkovo-tvarohový koláč
Makové kolieska
MÄSOVÉ POLIEVKY
Držková polievka
Halászlé z pangasiusa
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Tekvicové quesadillas
TORTY
Prekladaná jablková torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť