Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Michal 2 h. stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
CESTOVINY
Halušky
Hovädzí guláš so zemiakmi
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Šampiňónová omáčka s knedľou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Zemiakové Gnocchi alias Noky
ZÁVARKY DO POLIEVOK
Rajbanička - cestovina do polievky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies