Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Michal 2 h. stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Jesenná zeleninová polievka
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
ZÁKUSKY
Pomarančový zákusok s orechmi v karameli
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
MÄSOVÉ POLIEVKY
Vianočná kapustnica
Zeleninové karbonátky s cuketou
Silvestrovská kapustnica
Stracciatella tvarohovo ryžové rezy
Tekvicové quesadillas
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť