Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Michal 2 h. stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie na cukete so smotanou
Kurací perkelt
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
Nanukové rezy
BÁBOVKY
Výborná bábovka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčovinky
CESTOVINY
Linguine s cukrovým hráškom
ŠTRÚDLE
Ťahaná Tvarohová štrúdľa
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Pečený karfiol
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
KOLÁČE
Tvarohový jablčník
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť