Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Michal 2 h. stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Grilážky
Orechové kolieska s čokoládovým krémom
Zemiakový šalát
ZÁKUSKY
Citrónové rezy
MÄSOVÉ POLIEVKY
Vianočná kapustnica
Rumový orechovo-kakaový rez
Silvestrovská kapustnica
Karamelovo makový zákusok
Bounty rezy
KOLÁČE
Prepadávaný jablkový koláč
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť