Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Michal 2 h. stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-paradajková polievka
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zapekané rožky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kalerábovo-mrkvová polievka
Francúzsky jablkový koláč
Špagety s čerstvými paradajkami a bazalkou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť