Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Michal 2 h. stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
ROLÁDY
Roláda s mascarpone
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové kolieska
KOLÁČE
Jablkový koláč Harmonika
Šunková mini pizza
KURACIE MÄSO
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Rybie filé pod syrovou plnkou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Pórová polievka s opraženým cícerom
Jablkový koláč z krehkého cesta
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Citrónová ryža
Banánový chlebíček
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť