svetvomne.sk

Korenie provensálske v receptoch

 
Zubáč na provensálsky spôsob

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Ossobuco - dusené teľacie lýtko

Talianska špecialita z Milána - teľacie lýtko so špikovou kosťou dusené so zeleninou a vývarom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Hovädzie predné so zelerom

Chutné mäsko s jemnou zelerovou omáčkou. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

3 h.

Náročnosť

vysoká

Provensálsky lososový steak

Voňavý šťavnatý losos v provensálskej marináde.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť