Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
Jurgason 50 min. stredná
Zobraziť recept
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
Michal 2 h. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
Michal 30 min. nízka
Tekvicová polievka so smotanou
Michal 40 min. nízka
SUCHÉ PEČIVO
Orechové štangle
Kolieska s orechovým snehom
Medové srdiečka
Pečené bravčové stehno
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZÁKUSKY
Kokosové guľky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
KOLÁČE
Acidko koláč
Karamelové rezy na oblátke
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
Bravčové kocky v pórovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť