Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
Jurgason 50 min. stredná
Zobraziť recept
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
Michal 2 h. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
Michal 30 min. nízka
Tekvicová polievka so smotanou
Michal 40 min. nízka
Zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
KOLÁČE
Babičkin koláč
Makové krémové rezy
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Uhorkovo paradajkový šalāt so smotanou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
ŠTRÚDLE
Jablkovo-černicová štrúdľa
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť