Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
Jurgason 50 min. stredná
Zobraziť recept
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
Michal 2 h. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
Michal 30 min. nízka
Tekvicová polievka so smotanou
Michal 40 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
KOLÁČE
Orechové a makové rožteky
Štefánska roláda
Kapustovo-mrkvový šalát
KURACIE MÄSO
Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku
SUCHÉ PEČIVO
Orechové linecké kolieska
Ryžový šalát s tuniakom
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na obľúbený prívarok
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Brokolicová polievka so zelerovými haluškami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť