Krupicová kaša so škoricou
Návod na prípravu hustej kaše z pšeničnej krupice. Nielen deti ju milujú :)
recept,fotorecept,mlieko polotučné 1,5%,pšeničná krupica (detská dehydrovaná),škorica mletá,Raňajkové kaše
Raňajkové kaše
Kategórie
Raňajkové kaše
Ingrediencie
Ingrediencie
cukor kryštálový | 60 | gramov | |
cukor kryštálový | ¼ | čajovej lyžičky | |
maslo | 20 | gramov | |
mlieko polotučné 1,5% | 1 | liter | |
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) | 100 | gramov | |
škorica mletá | ¼ | čajovej lyžičky |
Recept
1.
mlieko polotučné 1,5% 1 liter • maslo 20 gramov • cukor kryštálový 60 gramov
V hrnci s dvojitým dnom za občasného miešania privedieme takmer k varu mlieko, maslo a cukor.
2.
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 gramov
Za stáleho miešania postupne prisypeme krupicu. Varíme a miešame kým kaša zhustne.
3.
škorica mletá ¼ čajovej lyžičky • cukor kryštálový ¼ čajovej lyžičky
Kašu vylejeme na plytké taniere. Posypeme škoricou a cukrom.
Dobrú chuť!