svetvomne.sk

Krupicová kaša so škoricou

Návod na prípravu hustej kaše z pšeničnej krupice. Nielen deti ju milujú :)

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Cukor kryštálový60gramov
Cukor kryštálový¼čajovej lyžičky
Maslo20gramov
Mlieko polotučné 1,5%1liter
Pšeničná krupica (detská dehydrovaná)100gramov
Škorica mletá¼čajovej lyžičky

1. 

mlieko polotučné 1,5% 1 l  maslo 20 g  cukor kryštálový 60 g

V hrnci s dvojitým dnom za občasného miešania privedieme takmer k varu mlieko, maslo a cukor.

2. 

pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 g

Za stáleho miešania postupne prisypeme krupicu. Varíme a miešame kým kaša zhustne.

3. 

škorica mletá ¼ ČL  cukor kryštálový ¼ ČL

Kašu vylejeme na plytké taniere. Posypeme škoricou a cukrom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť