svetvomne.sk

Krupicová kaša so škoricou

    

Návod na prípravu hustej kaše z pšeničnej krupice. Nielen deti ju milujú :)

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
cukor kryštálový60gramov
cukor kryštálový¼čajovej lyžičky
maslo20gramov
mlieko polotučné 1,5%1liter
pšeničná krupica (detská dehydrovaná)100gramov
škorica mletá¼čajovej lyžičky

1. 

mlieko polotučné 1,5% 1 liter  maslo 20 gramov  cukor kryštálový 60 gramov

V hrnci s dvojitým dnom za občasného miešania privedieme takmer k varu mlieko, maslo a cukor.

2. 

pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 gramov

Za stáleho miešania postupne prisypeme krupicu. Varíme a miešame kým kaša zhustne.

3. 

škorica mletá ¼ čajovej lyžičky  cukor kryštálový ¼ čajovej lyžičky

Kašu vylejeme na plytké taniere. Posypeme škoricou a cukrom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť