Národné kuchyne▼
Viac▼
ŠTRÚDLE
Jablkovo-orechová a jablkovo-maková štrúdľa
Dada 60 min. stredná
Zobraziť recept
SLADKÉ JEDLÁ
Žemľovka z domácej pekárničky
Dada — nízka
ZÁKUSKY
Šuhajdy
Norika 45 min. nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
Dada 60 min. nízka
MAFINY
Hrnčekové mafiny
Dada 30 min. nízka
Tvarohovo-jablková žemľovka
Dada 1 h. 30 min. stredná
Ryžový nákyp s kiwi
Dada 1 h. 30 min. nízka
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
Kuracie prsia v syrovej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s kurkumou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť