Národné kuchyne▼
Viac▼
ŠTRÚDLE
Jablkovo-orechová a jablkovo-maková štrúdľa
Dada 60 min. stredná
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
Dada 60 min. nízka
ZÁKUSKY
Šuhajdy
Norika 45 min. nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Žemľovka z domácej pekárničky
Dada — nízka
Tvarohovo-jablková žemľovka
Dada 1 h. 30 min. stredná
MAFINY
Hrnčekové mafiny
Dada 30 min. nízka
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
Ryžový nákyp s kiwi
Dada 1 h. 30 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
Krémový orechový zákusok
BRAVČOVÉ MÄSO
Varená údená krkovička
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť