RECEPTY
Hrachový prívarok je najchutnejší s vareným údeným mäsom, posypaný opraženou cibuľou a s čerstvým voňajúcim chlebom.
Obľúbený prívarok zo žltého poleného sušeného hrachu so šľahačkovou smotanou. Skutočná delikatesa.
Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.
Vločky zo sušeného fermentovaného údeného mäsa morskej ryby bonito.
Lahodné krémové rizoto s hubami a zeleninou.
Chuťovo zaujímavá sladká zelenina, vhodná ako príloha k mnohým pokrmom. Oplatí sa skúsiť ponúknuť takto pripravenú zeleninu deťom, ktoré všeobecne zeleninu moc nemusia.
Zdravý a chutný prívarok z poleného sušeného žltého hrachu a medvedieho cesnaku. Recept je inšpirovaný obľúbeným indickým jedlom Dal palak, v ktorom je hrach kombinovaný so špenátom. Podávame s ryžou basmati, pre nevegetariánov ...
Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k údenému mäsu, ku pečenej kačke i králikovi.
Vločky zo sušeného fermentovaného údeného mäsa morskej ryby bonito.
Nepečené vianočné i veľkonočné pečivo. Príprava guľôčok je jednoduchá, preto sú veľmi obľúbené na sviatočnom stole.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť