RECEPTY
Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.
Tradičná pomazánka z obľúbeného syra Niva.
Lahodný krém s jemne korenistou chuťou. Namiesto gorgonzoly je možné použiť aj iný syr s modrou alebo zelenou plesňou, napr. niva, treba ho ale nastrúhať.
Táto jemná nátierka nemusí byť natretá len na chlebe a pečive. Je vhodná aj na plnenie zeleniny napr. papriky, paradajky či uhorky..
Chuťovo podobná a farebne zaujímavejšia je aj verzia s červenej reďkovky, len je s ňou viac práce pri strúhaní.
Vynikajúca a veľmi chutná pomazánka na chlebík či bagetku.
Skvelá jarná pomazánka, ktorá zachutí každému.
Obľúbená pomazánka z avokáda s mierne kyslou, osviežujúcou chuťou. Najlepšia je na čerstvom pečive s chrumkavou kôrkou.
Krémová nátierka skvelej chuti. Vhodná k chlebíku i pečivu, na raňajky i na večeru.
Vynikajúca pochúťka nielen pre milovníkov piva. Pomazánka nie je vhodná pre deti a pre ľudí, ktorí neobľubujú prenikavú štipľavú arómu tohto fantastického syra.
Avokádový dip konzumujeme s nachos - mexickým kukuričným čipsom.
Jemne pikantné maslo dodávajúce jedlu chuťový pôvab
Chutná domáca "nutela" deťom na raňajky. Podávame natretú na pečive, čerstvom chlebe alebo vianočke. Môžeme ju použiť aj pri príprave koláčov alebo zákuskov.
Pomazánku podávame natretú na chlebe či pečive, chutí teplá aj studená.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť