Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
SMOOTHIE
Malinové osvieženie
MIEŠANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Malinový drink s vodkou
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
Silvestrovské oškvarkové pagáčiky
KOLÁČE
Tradičná čerešňová bublanina
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový šalát s ananásom
Smotanové pagáčiky
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Kapor v alobale
Chrumkavé podkovičky z kapra
ZÁKUSKY
Veľkonočný baranček
ROLÁDY
Slonie slzy
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Jesenná zeleninová polievka
CUKROVINKY
Kokosový kmeň
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
Zemiaková polievka s fazuľou a pórom
Slivkový koláč s mrveničkou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené zemiaky so skorou kapustou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Sladkokyslá mliečna fazuľačka
Polievka z hlávkovej kapusty
CESTOVINY
Špagety Aglio e Olio
Knedľa s vajcom a šampiňónmi
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť