Národné kuchyne
Viac
redakčný kuchár
SMOOTHIE
Malinové osvieženie
MIEŠANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Malinový drink s vodkou
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
Silvestrovské oškvarkové pagáčiky
KOLÁČE
Tradičná čerešňová bublanina
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový šalát s ananásom
Smotanové pagáčiky
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Kapor v alobale
Chrumkavé podkovičky z kapra
ZÁKUSKY
Veľkonočný baranček
ROLÁDY
Slonie slzy
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
BÁBOVKY
Trená bábovka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť