Národné kuchyne▼
Viac▼
redakčný kuchár
SMOOTHIE
Malinové osvieženie
MIEŠANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Malinový drink s vodkou
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
Silvestrovské oškvarkové pagáčiky
KOLÁČE
Tradičná čerešňová bublanina
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový šalát s ananásom
Smotanové pagáčiky
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Kapor v alobale
Chrumkavé podkovičky z kapra
ZÁKUSKY
Veľkonočný baranček
ROLÁDY
Slonie slzy
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Tvarohovo-višňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna šošovicová polievka
Jablkový koláč Harmonika
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
SUCHÉ PEČIVO
Vanilkové rožky
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Fazuľové buchty
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť