Národné kuchyne▼
Viac▼
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš so zemiakmi
Dada 1 h. 40 min. stredná
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
RIZOTO
Šafránové rizoto
Michal 40 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Cibuľová polievka
Michal 2 h. 30 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie prsia so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
CESTOVINY
Linguine s cukrovým hráškom
CUKROVINKY
Rumové guľôčky len pre dospelých
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Cviklový šalát so syrom a kukuricou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hrachovo špenátový prívarok
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné medovníky
Cestoviny s cuketou na cibuli
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť