Národné kuchyne▼
Viac▼
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok Hokkaidó
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Baklaburger
Vajcia s lososom
Jurgason 25 min. nízka
Nakladaný hermelín
Zuzka 20 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
NÁTIERKY
Bylinkové maslo
Zuzka — nízka
MIEŠANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
Michal 5 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s kurkumou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť