Národné kuchyne▼
Viac▼
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok Hokkaidó
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Baklaburger
Vajcia s lososom
Jurgason 25 min. nízka
Nakladaný hermelín
Zuzka 20 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
NÁTIERKY
Bylinkové maslo
Zuzka — nízka
MIEŠANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
Michal 5 min. nízka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
Bravčové soté s pečienkou
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
Dusená medová kapusta
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
KOLÁČE
Fazuľové buchty
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť