Národné kuchyne▼
Viac▼
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok Hokkaidó
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Baklaburger
Vajcia s lososom
Jurgason 25 min. nízka
Nakladaný hermelín
Zuzka 20 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
NÁTIERKY
Bylinkové maslo
Zuzka — nízka
MIEŠANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
Michal 5 min. nízka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť