Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Jesenná smotanová polievka
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Šošovicovo-hrachový pikantný dál
Dada 1 h. 45 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Ovarová polievka
Dada 2 h. 20 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Šošovicová polievka s kyslou kapustou
Dada 2 h. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Jurgason 50 min. nízka
Šošovicovo - zemiakový prívarok
Dada 60 min. nízka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť