Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Čajové pečivo
Danuška 50 min. nízka
Zobraziť recept
KOLÁČE
Orechová vianočka
Danuška 45 min. nízka
Vianočné čokoládové tortičky
Kokosky
Danuška 60 min. nízka
Dvojfarebné orechy
Kakaovo rumové guličky
Danuška — nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
CESTOVINY
Halušky
LIKÉRY
Zázvorový likér - Zázvorovica
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Cviklový šalát s majonézou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
Šošovicový prívarok
CUKROVINKY
Jednoduché Žerbó guľôčky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť