Národné kuchyne▼
Viac▼
RYBACIE ŠALÁTY
Cvikla s tuniakom
Michal 45 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Kuracie čertove kúsky
Dada — nízka
Kuracie prsia plnené tekvicovým pestom
Zuzka — nízka
Marocký vrabec v srnčom chrbte
Zuzka 45 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Morský čert so zeleným pestom
Zuzka 30 min. nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Jablkovo-tvarohový koláč
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť