Národné kuchyne▼
Viac▼
RYBACIE ŠALÁTY
Cvikla s tuniakom
Michal 45 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Kuracie čertove kúsky
Dada — nízka
Kuracie prsia plnené tekvicovým pestom
Zuzka — nízka
Marocký vrabec v srnčom chrbte
Zuzka 45 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Morský čert so zeleným pestom
Zuzka 30 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Smotanový zemiakovo-tekvicový prívarok
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-paradajková polievka
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kalerábovo-mrkvová polievka
KOLÁČE
Francúzsky jablkový koláč
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Karfiolovo zemiakové placky
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
Banánový chlebíček
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť