Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. stredná
Zobraziť recept
KNEDLE
Hubovo-slaninkové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízka
Karlovarská knedľa
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Pečené bravčové stehno
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Cibuľové varené zemiaky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť