Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. stredná
Zobraziť recept
KNEDLE
Hubovo-slaninkové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízka
Karlovarská knedľa
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-paradajková polievka
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Brokolicová polievka so zemiakmi
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
Pečené údené bravčové koleno
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kalerábovo-mrkvová polievka
KOLÁČE
Francúzsky jablkový koláč
Provensálska paradajková polievka s olivami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiakové placky
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť