Národné kuchyne▼
Viac▼
ROLÁDY
Veľkonočná roláda
Zuzka 45 min. stredná
Zobraziť recept
Žirafia roláda
SLANÉ CHUŤOVKY
Orechovo oškvarkové pagáčiky
Michal 1 h. 30 min. stredná
SUCHÉ PEČIVO
Čajové pečivo
Danuška 50 min. nízka
Vianočné medovníky
Vilma 1 h. 40 min. nízka
Vianočné čokoládové tortičky
Danuška 45 min. nízka
Kokosky
Danuška 60 min. nízka
ŠTRÚDLE
Ťahaná Tvarohová štrúdľa
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Ťahaná Makovo - Višňová štrúdľa
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZÁKUSKY
Kávový zákusok
Londýnske štangličky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Jablkovo-tvarohový koláč
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť