Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Kakaovo-orechový závin
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
SUCHÉ PEČIVO
Orechové kolieska
Jurgason 1 h. 30 min. nízka
Čokoládovo-orieškové srdiečka
Dada 40 min. nízka
ZÁKUSKY
Nugátový zákusok so šľahačkou
Jurgason 2 h. stredná
Orechové vianočné pečivo
Jurgason 40 min. stredná
Nutelový cheesecake
Jurgason 1 h. 15 min. stredná
Veľkonočný vrkoč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť