Národné kuchyne▼
Viac▼
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zuzka 40 min. stredná
Zobraziť recept
Kačacie pečienky na horčici
Dada 35 min. stredná
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Lokše plnené kačacou pečeňou
Dada — stredná
Plnená kačica
Dada 3 h. stredná
Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
Dada 40 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
KOLÁČE
Babičkin koláč
Makové krémové rezy
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Uhorkovo paradajkový šalāt so smotanou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
ŠTRÚDLE
Jablkovo-černicová štrúdľa
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť