Národné kuchyne▼
Viac▼
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zuzka 40 min. stredná
Zobraziť recept
Kačacie pečienky na horčici
Dada 35 min. stredná
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Lokše plnené kačacou pečeňou
Dada — stredná
Plnená kačica
Dada 3 h. stredná
Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
Dada 40 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát s majonézou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
KURACIE MÄSO
Pečené kurča s ryžou
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové v alobale
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Banánový koláč s egrešmi a čučoriedkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť