Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Linguine s cukrovým hráškom
Michal 15 min. stredná
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Kuracie pečienky s hubami
Michal 40 min. stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Michal 2 h. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kapusta pak choi s hubami shiitake
Michal 25 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Cibuľové varené zemiaky
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť