Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové na kremžskej horčici
Dada 60 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Jurgason 35 min. stredná
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
CESTOVINY
Fettuccine s brokolicou
Zuzka 30 min. nízka
Bravčové so špagetami
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
SLADKÉ JEDLÁ
Zemiakové pirohy
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Punčové rezy
Kokosovo tvarohový dezert
Veľkonočný vrkoč
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Kuracia roláda s mletým mäsom
Rýchly jablkovo-tvarohový koláč
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustovo-cviklový krémový šalát
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť