svetvomne.sk

Horčica kremžská v receptoch

 

Najvýznamejšie ingrediencie

Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.

 

 

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Farebné mäsovo zeleninové soté

Farebné mäsovo zeleninové soté

Lahodné, ľahké soté z kuracieho mäsa, doplnené farebnou a výživnou zeleninou. Vhodnou prílohou môže byť ryža alebo cestoviny.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom

ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom

ActiFry recept na prípravu jednoduchého a pritom lahodného, šťavnatého kuracieho mäsa s použitím minima oleja, ktoré sme doplnili o zeleninový šalát so sladkokyslou zálievkou.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
35 min.
Náročnosť
stredná

Bravčové so špagetami

Bravčové so špagetami

Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové na kremžskej horčici

Bravčové na kremžskej horčici

Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Fettuccine s brokolicou

Fettuccine s brokolicou

Cestoviny s parenou brokolicou a paradajkami v jemnej bazalkovo - petržlenovej omáčke.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť