Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové na kremžskej horčici
Dada 60 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Jurgason 35 min. stredná
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
CESTOVINY
Fettuccine s brokolicou
Zuzka 30 min. nízka
Bravčové so špagetami
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Pudingový koláč so smotanou
Strapačky s kyslou kapustou
Zapekané šunkové fliačky
ZÁKUSKY
Jablkový krémeš
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
Penový jablkový koláč
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Krupicová kaša so škoricou
Ražná kaša s jablkami
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakladaná reďkovka so sezamom
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť