Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové na kremžskej horčici
Dada 60 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Jurgason 35 min. stredná
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
CESTOVINY
Fettuccine s brokolicou
Zuzka 30 min. nízka
Bravčové so špagetami
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
MÄSOVÉ POLIEVKY
Držková polievka
Krémový orechový zákusok
Makové krémové rezy
DEZERTY V POHÁRI
Jahodový pohár s mascarpone
Opité makové kocky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Fučka
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
HOVÄDZIE MÄSO
Údený hovädzí jazyk v syrovo- cesnakovom cestíčku
Domáca bravčová šunka s olivami
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s hruškami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť