Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové na kremžskej horčici
Dada 60 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Jurgason 35 min. stredná
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
CESTOVINY
Fettuccine s brokolicou
Zuzka 30 min. nízka
Bravčové so špagetami
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Fašírka s vajcom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Šalátová polievka
KOLÁČE
Tradičná čerešňová bublanina
Bublanina s čiernymi ríbezľami
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
Fazuľová polievka s párkom
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
Plnené kapustné listy
Cesnaková polievka so zemiakmi
Mrkvový zákusok s tvarohom
Pikantné oškvarkové pagáčiky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť