Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Linecké sobíky
Zuzka 60 min. stredná
Zobraziť recept
KOLÁČE
Perníkový chlebíček z ražnej múky
Dada 50 min. stredná
CUKROVINKY
Jednoduché Žerbó guľôčky
Dada 35 min. stredná
Sladký snehový koláč
Dada 40 min. stredná
Ženský rozmar
TORTY
Jablkovo orechová torta
Michal 2 h. stredná
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Dada 1 h. 30 min. vysoká
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Ananásové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť