Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Hustá zelerová polievka
Jurgason 50 min. nízka
Zobraziť recept
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Pórová polievka s opraženým cícerom
Michal — nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Jarná polievka s krupicovými knedličkami
Jurgason 25 min. nízka
Pórová polievka
Michal 6 min. nízka
Kurací ramen
Mioo — stredná
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZÁKUSKY
Kávový zákusok
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Ananásové rezy
Jablkovo-tvarohový koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť