Národné kuchyne
Viac
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Hustá zelerová polievka
Jurgason 50 min. nízka
Zobraziť recept
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Pórová polievka s opraženým cícerom
Michal — nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Jarná polievka s krupicovými knedličkami
Jurgason 25 min. nízka
Pórová polievka
Michal 6 min. nízka
Kurací ramen
Mioo — stredná
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
Biela fazuľová omáčka s párkom
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť