Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Hustá zelerová polievka
Jurgason 50 min. nízka
Zobraziť recept
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Pórová polievka s opraženým cícerom
Michal — nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Jarná polievka s krupicovými knedličkami
Jurgason 25 min. nízka
Pórová polievka
Michal 6 min. nízka
Kurací ramen
Mioo — stredná
Fazuľová polievka na sladkokyslo
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s kurkumou
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť